Home Igre Traffic Command

Traffic Command

Sačekajte dok se igrica ne učita, treba joj malo više vremena. U ovoj igri Vi regulišete saobraćaj. Igra ima više nivoa. Kad uspešno završite jedan nivo, pojavi se poruka: Level Completed. Kliknite na "continue" za prelazak u sledeći nivo. U svakom nivou, cilj je da sva kola koja imate na raspolaganju (broj preostalih kola se vidi u gornjem desnom uglu prozora, kao i preostalo vreme,za ispunjavanje zadatka) prođu bezbedno kroz raskrsnicu za dato vreme. Vi imate zadatak da regulišete saobraćaj, tako što ćete klikom miša na semafore menjati boju svetla semafora (crveno, zeleno) i na taj način puštati ili zaustavljati vozila, koja prolaze kroz raskrsnicu iz određenog pravca.
Za početak igre kliknite na Play, a zatim na Start Game. Ne dozvolite da vozači suviše dugo čekaju na semaforu, jer mogu da se iznerviraju i umru! Takođe, kad pada kiša, vozači su mnogo nervozniji. Zabavite se!

Traffic Command | Games with Games68.com
 

© 2010-2012 Ltablice.com. Sva prava zadržana. Kontakt email : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dizajn: