Politika Privatnosti za ltablice.com

Sajt ltablice.com (u daljem tekstu: Sajt) koristi kolačiće prilikom svog rada.

Kao i većina drugih web sajtova mi koristimo podatke koji su sadržani u log fajlovima. Informacije u log fajlovima uključuju vašu IP adresu, vašeg ISP (internet service provider), tip pregledača kojim ste posetili sajt, vreme posete i sl.

Sajt može na svojim stranama koristiti Google Adsense za objavu sponzorisanih oglasa od strane Google Adsense mreže – da bi podržao rad sajta. Google koristi cookies (kolačiće) da bi objavio odgovarajuće oglase na sajtu i može ih ostavljati i čitati sa vašeg računara. Takođe, Google sakuplja informacije koje su rezultat objavljivanja oglasa na našem sajtu i poseta korisnika.

Korišćenjem DoubleClick DART kolačića Google objavljuje ciljane oglase na osnovu poseta stranica ovog sajta i web stranica drugih sajtova od strane korisnika. Korisnici mogu da deaktiviraju korišćenje DART kolačića tako što će posetiti Google-ovu web stranicu Ads Settings (http://www.google.com/ads/preferences/) i deaktivirati korišćenje DART kolačića. Sajt nema kontrolu nad kolačićima koje koristi Google.

Pročitajte kako Google upravlja podacima u svojim proizvodima za oglašavanje i kako koristi personalne podatke korisnika na ovoj strani.

Korisnik sajta može da isključi korišćenje naših kolačića ili kolačića koje postavlja Google u postavkama svog pregledača, međutim to može uticati na kvalitet pristupa našem i drugim web sajtovima. To uključuje i nemogućnost da se prijavite na naš ili bilo koji drugi sajt i da koristite svoj nalog.

Sajt nije odgovoran za eventualno ponovno objavljivanje sadržaja ovog sajta na drugim web sajtovima bez naše dozvole. Ova politika privatnosti je podložna promenama bez predhodne najave i zadnji put je izmenjena 5.03.2014.