Postoji nekoliko načina za skidanje registracione nalepnice.

Skidanje registracione nalepnice

Najsigurniji način je otići u neki Glass sevis(servis za popravku i reparaciju auto stakala), kojih ima dosta i prepustiti taj posao stručnjacima, da se ne bi možda napravila neka šteta. Po pozivu nekih od servisa, rekli su da takvu uslugu nemaju u cenovniku i da bi verovatno, samo nešto simbolično, trebalo častiti majstora.

Drugi način je da sami pokušate da je odlepite rukom, koliko može, a posle da ostatke nalepnice očistite medicinskim benzinom, koji možete kupiti u lokalnoj apoteci. Efikasno skida sve nečistoće.

Treći način je da Isprskate(natopite) nalepnicu nekim sredstvom za čišćenje stakla ili još bolje specijalnim sredstvom za skidanje nalepnica. Posle par minuta pokušajte rukom da je odlepite, a ako je potrebno, upotrebite nož za čišćenje keramičke ploče na šporetu, koji je efikasan i za čišćenje stakla i sa njime oprezno sastružite ostatke nalepnice sa stakla, vodeći pri tom računa da ne izgrebete staklo! Ako nemate nož može se kupiti, nije skup, a koristiće i za druge potrebe.